Půjčovna vozů

Jak si půjčit auto? - Průběh rezervace

půjčovna vozů JL Rent
1

Objednávka:

Vozidlo si zarezervujte přímo prostřednictvím webové stránky Autopůjčovny JL Rent e-mailem nebo telefonicky. Telefonický kontakt je preferován pro okamžité vyřízení objednávky a předání vozu bez zbytečného čekání. Stačí jednoduše objednat vozidlo na určený termín a čas. Samozřejmě poskytujeme také možnost přistavení vozidla na dohodnuté místo. Jsme schopni doručit vozidlo do 1,5 hodiny, a to na jakékoliv místo v Praze.

dokončení objednávky autopůjčovna
2

Zhotovení objednávky:

Co je zapotřebí k pronájmu auta? Platný občanský průkaz, řidičský průkaz a uhrazení vratné kauce, která může být placena hotově, bankovním převodem nebo blokováním na platební kartě při předání vozidla. Výše kauce je buďto žádná, popřípadě 10 tisíci korun i více, záleží na daném typu vozu v závislosti na zvoleném typu pojištění a spoluúčasti. Dále se účtuje nájemné za vozidlo v závislosti na délce pronájmu a typu vozidla. Při dlouhodobém pronájmu, například po dobu půl roku, platí klient nájemné za každý započatý nájemní měsíc.

předání vozidla autopůjčovna
3

Předání vozidla a platba:

Autopůjčovna JL Rent nabízí možnost vyzvednutí vozidla na našem sídle nebo zdarma přistavení na dohodnuté místo v Praze. Při předání vozidla, pokud není stanoveno jinak, klient podepíše smlouvu a předávací protokol, který slouží k ověření stavu, čistoty a případných poškození vozidla.

vrácení vozidla autopůjčovna
4

Vracení vozidla:

Čas předání je vždy nutné domluvit předem. V naší rodinné Autopůjčovně JL Rent je zákazník vždy na prvním místě, a proto vám vyjdeme vždy vstříc, ať už potřebujete vrátit vůz kdykoli, obraťte se na náš tým a domluvte se včas dopředu.

škoda fabia

Půjčovna vozů JL Rent

Naše půjčovna vozů JL Rent je strategicky umístěna u Letiště Václava Havla , což je ideální lokalita pro všechny, kdo přilétají na letiště Václava Havla nebo cestují z Prahy a okolí. Díky naší výhodné poloze je vyzvednutí a vrácení vozidla rychlé a pohodlné.

Kontaktujte nás

Pokud potřebujete více informací o naší lokalitě nebo máte jakékoli otázky, neváhejte nás kontaktovat na +420 773 582 143 nebo info@jlrent.cz

Odkaz na Letiště Václava Havla: zde